Campagne digitale handtekeningen

Voor Copaco en DocuSign ontwikkelde ContentXperience een campagne ter promotie van de digitale handtekening. Zonder overeenkomsten staan bedrijven immers stil: ze kunnen geen medewerkers aannemen of producten/diensten verkopen. In veel bedrijven verloopt de afhandeling van overeenkomsten nog onnodig ingewikkeld wegens verouderde systemen en handmatige processen.

Klant

Copaco

DocuSign

Productie

Graphic design

Copywriting

Marketingstrategie

Contentplan

Campagnemarketing

Marketing Analytics

Leadgeneratie

Team

Content

Marketing

docusign-banner.jpg

De opdrachtgevers

Voor iedereen die wel eens heeft moeten wachten op de ondertekening van een contract, heeft geworsteld met inefficiënte verouderde technologie of uren bezig is geweest met het vinden van specifieke clausules in oude contracten, heeft Copaco, in samenwerking met DocuSign, nu de oplossing.

De opdracht

Dankzij de digitale handtekening komen overeenkomsten sneller, eenvoudiger en voordeliger tot stand. Die voordelen moesten centraal komen te staan in een gezamenlijke campagne.

Het resultaat

De campagne behandelt de vijf verschillende en belangrijke fasen van het proces, onder andere door de inzet van blogs, e-books en onderzoeksrapporten. In casestudies wordt aangetoond hoe en waarom de digitale handtekening in de praktijk zo goed werkt. En met behulp van een infographic worden op een overzichtelijke wijze de voordelen en stappen weergegeven.

 

De content is in samenwerking met DocuSign geschreven door ContentXperience. Bovendien is de content in de huisstijl van Copaco opgemaakt. De content is de rode draad van campagne die online op LinkedIn wordt gevoerd. ContentXperience is hierbij verantwoordelijk voor het inrichten, optimaliseren en bijsturen van de advertenties.

CX Logo.png

Wil jij ook kwalitatieve content? En resultaat behalen uit jouw marketing?

Genoeg over ons. We zijn vooral heel benieuwd naar jou en naar jouw doelstellingen. Goed plan? 
Laten we kennismaken. Want het begint bij een goed eerste contact. Bel 026-7999-66 of mail naar info@contentxperience.nl