Dankzij goede content word je gevonden. Om (nieuwe) klanten aan te trekken, moeten zij meer te weten komen over wat jij voor hen kunt betekenen. Hulp nodig bij de creatie van al jouw content? Je kunt daarvoor terecht bij onze specialisten, of je nu op zoek bent naar copywriting, grafisch design of video. Het oog en oor willen immers ook wat.

Content

Relevante content


Jij weet welke boodschap je wilt vertellen, wie je doelgroep is en wat zij aan jouw informatie hebben. Maar hoe zorg je voor relevante en creatieve content? Welke content wil jouw doelgroep zien, welke middelen ga je inzetten, hoe breng je deze content effectief over het voetlicht en wat wil je er uiteindelijk mee bereiken?

 

Alle content die je schrijft of maakt, moet afgestemd zijn op het zoekgedrag van je doelgroep, om ze uiteindelijk aan je te binden. Door deze content op de juiste manier te verspreiden, via diverse kanalen, zet je de eerste stappen naar online succes. Je kunt bij ons terecht voor elke soort content die je nodig hebt om zichtbaar te zijn én te blijven bij je doelgroep: van teksten tot video.

IMG_8938-square.jpg

Copywriting


De inhoud waarmee je jouw doelgroep benadert, is enorm belangrijk. Het succes van jouw campagne staat of valt met de kracht van teksten die lezers  triggeren en hen tot leads maken. Voor goede teksten kun je bij ons terecht. We hebben uiteraard ook oog voor SEO. 


Webteksten en blogs | SEO & SEA | Downloadable content

Grafisch design


De vormgeving van jouw content moet visueel aantrekkelijk zijn, maar ook passen bij de tone-of-voice en jouw boodschap ondersteunen. Wij ontwerpen al jouw communicatiematerialen en zorgen ervoor dat deze perfect aansluiten op jouw boodschap en huisstijl. 


Huisstijl | Webdesign | Magazines | Gedrukte media | UX-design

Video en audio


Consumenten verwachten tegenwoordig dat content op een leuke, aantrekkelijke en toegankelijke manier gebracht wordt. Daarvoor zijn audio en video uitermate geschikt. Van script en camerawerk tot montage en nabewerking: wij verzorgen de beelden en de audio die aansluiten bij jouw imago, boodschap en doelgroep. 


Uitleganimatie | Event-registratie en aftermovie | Talkshow en vodcast | Podcast | Snippets

De contentmix

CX-icoontjes_Socials.png

Contentplan

Content delen werkt het beste als je dat via een slim plan doet.

CX-icoontjes_Schrijven C.png

Copywriting

Het succes van jouw campagne staat of valt met de kracht van de tekst, om lezers te triggeren en uiteindelijk om te zetten naar leads.

CX-icoontjes_Afbeelding.png

Graphic design

De vormgeving van jouw content moet visueel aantrekkelijk zijn, de juiste tone-of-voice hebben en jouw boodschap ondersteunen. Wij ontwerpen al jouw communicatiematerialen en zorgen ervoor dat deze perfect aansluiten bij jouw boodschap en huisstijl.

CX-icoontjes_Branding.png

UX-design

Interfaces die een optimale gebruikerservaring (UX) bieden.

CX-icoontjes_Creatief A.png

Huisstijl en brandbook

Zorg voor herkenbaarheid voor je merk, dankzij een consequente visuele uitstraling.

CX-icoontjes_Video en Animatie.png

Video en animatie

Van een liveregistratie tot een uitleganimatie: video is de perfecte contentsoort om je doelgroep te bereiken en te boeien.

CX-icoontjes_Luidspreker B.png

Audio

Podcasts zijn een perfecte manier om je doelgroep te bereiken, te informeren en geboeid te houden.

Ook resultaat behalen met content?


We luisteren naar jouw wensen, denken mee over het plan voor je contentmarketingactiviteiten, en adviseren je over hoe je je content het beste in kunt zetten. Dit resulteert in effectieve en creatieve projecten, die ons team samen met jou realiseert. 

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op!

Rustig verder lezen?

CX Logo.png

Wil jij ook kwalitatieve content? En resultaat behalen uit jouw marketing?

Genoeg over ons. We zijn vooral heel benieuwd naar jou en naar jouw doelstellingen. Goed plan? 
Laten we kennismaken. Want het begint bij een goed eerste contact. Bel 026-7999-66 of mail naar info@contentxperience.nl