Werken bij ContentXperience

Creatief, gezellig en nuchter, dat is ContentXperience in een notendop. Hoe onze gemiddelde dag aan de Velperweg in Arnhem eruit ziet? We beginnen altijd met een gezamenlijke dagstart, zodat we allemaal op de hoogte zijn van waar iedereen aan werkt. Ook de maand sluiten we samen af, met een presentatie waarin iedereen een recent project laat zien waar hij/zij trots op is.

Sowieso is er volop contact tussen de verschillende afdelingen: copywriters schuiven regelmatig aan bij designers en videomakers om samen een script door te spreken. Ondertussen luistert sales mee met de campagnemanagers om te horen waar nieuwe kansen liggen. Zo helpen we elkaar met groeien: persoonlijk, professioneel én als organisatie. De sfeer op kantoor is meestal zakelijk, maar informeel (en andersom). We hechten waarde aan goed, persoonlijk contact: met elkaar, maar ook met klanten. We bouwen graag langdurige relaties op, met de ruimte om elkaar goede feedback te geven. 

Maar de boog kan natuurlijk niet altijd gespannen staan. Creativiteit begint ook vaak te stromen nadat je je van je computerscherm hebt losgerukt. Daarom hebben we in de vergaderruimte ook een fraaie selectie bordspellen staan, zitten we zodra het kan buiten in de zon te lunchen, en is de lunchwandeling traditie. Als het even kan, plannen we een gezamenlijk sportief uitje. Ondertussen nemen we de voetbalwedstrijd van de vorige avond door, of maken we flauwe woordgrappen. Maar hoe onze creativiteit ook op gang komt, het belangrijkste is dat we elkaar volop energie geven. Die energie kunnen we vervolgens inzetten voor onze klanten.

Overview

De voordelen van werken bij ContentXperience

Een marktconform salaris, passend bij jouw opleiding en werkervaring.

Gespek ipad.png

Parttime werken is mogelijk bij alle functies.

kalender2_Tekengebied 1.png

Thuiswerken is mogelijk in overleg.

thuiwerken vrouw-01.png

Pensioen-regeling.

Tekengebied 8.png

Flexibele werktijden is mogelijk in overleg.

parttime.png

Je krijgt 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. Je kunt in overleg vakantiedagen bijkopen. 8% vakantiegeld.

travel-02.png

Het treinstation van Arnhem Presikhaaf is op 400 meter loopafstand. Met de bus, welke vertrekt aan de overkant van ons kantoor, ben je binnen 3 minuten bij Station Velperpoort.

Wil je een studie volgen waardoor je je werk nóg beter kunt doen? Dan betalen wij deze.

opleiding-01.png

We zitten in een prachtig monumentaal pand.

CX_pand2.png

Vergoeding woon- werkverkeer.

reizen-01.png

Er is altijd wel iemand te vinden die tijdens een break een spelletje met je wil doen.

strategisch_Tekengebied 1.png

Tegenover ons kantoor bevindt zich een park, heerlijk om even een (lunch)-wandelingetje te maken.

park.png

Twee keer per jaar is er een ContentXperience-uitje met alle collega’s.

werken bij CX.png

Bij een 3-jarig dienstverband krijg je een citytrip naar keuze!

travel_Tekengebied 1.png
CX Logo.png

Wil jij ook kwalitatieve content? En resultaat behalen uit jouw marketing?

Genoeg over ons. We zijn vooral heel benieuwd naar jou en naar jouw doelstellingen. Goed plan? 
Laten we kennismaken. Want het begint bij een goed eerste contact. Bel 026-7999-66 of mail naar info@contentxperience.nl