Wij zijn ContentXperience

ContentXperience is een full-service digital marketingbureau uit Arnhem. En met full-service, bedoelen we ook echt full-service. We hebben namelijk alle disciplines in huis om uw (digitale) marketingvraagstukken tot een succes te maken. Bij ContentXperience staan professionaliteit, creativiteit en betrouwbaarheid centraal. Of het nu gaat om individuele opdrachten of langdurige campagnes; wij komen samen met u tot een eindproduct om trots op te zijn.

Lees meer over de visie van ContentXperience

Onze bedrijfscultuur

Creatief, gezellig en nuchter, dat is ContentXperience in een notendop. Hoe onze gemiddelde dag aan de Velperweg in Arnhem eruit ziet? Prioriteit van de eerste persoon die binnenkomt, is koffiezetten. Vooral ’s ochtends is de koffie niet aan te slepen. Om de gedachten zo nu en dan van het grafisch werk af te leiden, spelen de heren even een potje tafelvoetbal op niveau. De dames drinken nog meer koffie, tussen de plannings-, schrijf- en marketingwerkzaamheden door.

De lunches nuttigen we gezamenlijk, als er ook maar één zonnestraaltje te bespeuren is dan doen we dat het liefst buiten. De meest creatieve ideeën, maar ook droge (woord)grappen, schudden we uit onze mouwen onder het genot van een boterhammetje. Een volle en creatieve werkweek willen we op vrijdag nog wel eens afsluiten met een biertje. Of als de zon schijnt en we de buitenlucht weer opzoeken, met een lekker drankje.

Jouw marketing uit handen geven

Whitepaper: negen redenen om jouw marketing uit te besteden

Diverse werkzaamheden worden tegenwoordig uitbesteed aan externe partijen. Denk aan uw salarisadminstratie of het beheer van uw ICT. Maar heeft u er wel eens over nagedacht om uw marketingactiviteiten bij een andere partij neer te leggen? In deze whitepaper vindt u negen redenen om uw marketingwerkzaamheden door een extern communicatiebureau uit te laten voeren.

Download gratis whitepaper

Updates

Video in B2B-marketing
Blog 4 maart 2021 | Jasper de Bruin

Waarom video niet te stuiten is in B2B-marketing (en hoe je eraan begint)

Video is niet meer te stoppen. Mensen lezen minder en Netflixen meer. Ook voor B2B-marketing is video hét middel om jouw…

Lees meer
Propositie
Blog 24 februari 2021 | Frank Faassen

Altijd ‘top of mind’ bij je klanten met een killer propositie

Natuurlijk wil je ook in 2021 altijd vooraan in de gedachten zitten van klanten zodra ze tegen een uitdaging aanlopen…

Lees meer
De juiste content op het juiste moment
Blog 18 februari 2021 | Marc van Onna

De juiste content op het juiste moment. Hoe krijg je dat voor elkaar?

Het aankoopproces vindt tegenwoordig vooral online plaats. In B2B zijn hier steeds meer mensen bij betrokken die allemaal…

Lees meer

Marketing automation-partners