Wij zijn ContentXperience

ContentXperience is een full-service digital marketingbureau uit Arnhem. En met full-service, bedoelen we ook echt full-service. We hebben namelijk alle disciplines in huis om uw (digitale) marketingvraagstukken tot een succes te maken. Bij ContentXperience staan professionaliteit, creativiteit en betrouwbaarheid centraal. Of het nu gaat om individuele opdrachten of langdurige campagnes; wij komen samen met u tot een eindproduct om trots op te zijn.

Lees meer over de visie van ContentXperience

Onze bedrijfscultuur

De sfeer op kantoor is meestal zakelijk, maar informeel (en precies andersom). We hechten waarde aan goed, persoonlijk contact: met elkaar, maar ook met klanten. We bouwen graag langdurige relaties op, met de ruimte om elkaar goede feedback te geven.

Creatief, gezellig en nuchter, dat is ContentXperience in een notendop. Hoe onze gemiddelde dag aan de Velperweg in Arnhem eruit ziet? We beginnen elke dag met een gezamenlijke dagstart, zodat we allemaal op de hoogte zijn van waar iedereen aan werkt. Ook de maand sluiten we samen af, met een presentatie waarin iedereen een recent project laat zien waar zij/hij trots op is.

Sowieso is er volop contact tussen de verschillende afdelingen: copywriters schuiven regelmatig aan bij designers en videomakers om samen een script door te spreken. Ondertussen luistert sales mee met de campagnemanagers om te horen waar nieuwe kansen liggen. Zo helpen we elkaar met groeien: persoonlijk, professioneel én als organisatie.

Maar de boog kan natuurlijk niet altijd gespannen staan. Creativiteit begint ook vaak te stromen nadat je je van je computerscherm hebt losgerukt. Daarom hebben we in de vergaderruimte ook een fraaie selectie bordspellen staan, zitten we zodra het kan buiten in de zon te lunchen, en is de lunchwandeling een traditie die volop geëerd wordt. Als het even kan, plannen we een gezamenlijk sportief uitje. Ondertussen nemen we de voetbalwedstrijd van de vorige avond door, of maken we veel flauwe woordgrappen.

Maar hoe onze creativiteit ook op gang komt, het belangrijkste is dat we elkaar zo volop energie geven. Die energie kunnen we vervolgens inzetten voor onze klanten.

Jouw marketing uit handen geven

Whitepaper: negen redenen om jouw marketing uit te besteden

Diverse werkzaamheden worden tegenwoordig uitbesteed aan externe partijen. Denk aan uw salarisadminstratie of het beheer van uw ICT. Maar heeft u er wel eens over nagedacht om uw marketingactiviteiten bij een andere partij neer te leggen? In deze whitepaper vindt u negen redenen om uw marketingwerkzaamheden door een extern communicatiebureau uit te laten voeren.

Download gratis whitepaper

Updates

Blog 7 juni 2023 | Danique Schipper

Zicht op de impact van dark social: in 4 stappen naar een strategie

Dark social: een begrip waar marketeers de komende tijd veel mee te maken gaan krijgen, en ook meteen een van de grootste…

Lees meer
Nieuws 5 mei 2023 | Redactie ContentXperience

ContentXperience komt met nieuw e-magazine voor en over datagedreven business

Met trots presenteert ContentXperience een nieuw en gratis e-magazine voor en over datagedreven business: DataXperience. In…

Lees meer
Blog 3 mei 2023 | Marc van Onna

Het belang van Demand generation + 5 tips

Demand generation omvat alle activiteiten waarmee je klanten enthousiast maakt voor de producten of diensten van jouw…

Lees meer

Marketing automation-partners