Stripreeks online werkplek

De Online Werkplek van Axians biedt heel wat mogelijkheden. Een stripreeks brengt dat op ludieke wijze in beeld.

Klant

Axians

Productie

Graphic design

Team

Content

Axians-stripreeks2-768x614.jpg

Onbegrens werken

Met de Axians Online Werkplek kunnen medewerkers onbegrensd werken. Maar wat is onbegrensd werken? Dit betekent voor iedereen iets anders. Daarom stelt Axians niet de techniek centraal maar de medewerker wat die nodig heeft om zijn of haar werk te kunnen doen. Het verschilt per organisatie en per afdeling welk type werkplek het best past.

Focus op awareness

De boodschap van onbegrensd werken is niet moeilijk te begrijpen. Een intensieve marketing-automation-flow met veel contentstukken zou dan ook niet passen. Daarom werd besloten om op een ludieke manier te focussen op awareness. Met een stripreeks!

Persoonlijke touch 

Om recht te doen aan de persoonlijke touch van Axians, werden niet alleen fictieve stripfiguren gebruikt maar ook herkenbare personages. De salesmanagers van Axians bijvoorbeeld. In verschillende brainstormsessies zijn scenario's bedacht die telkens in drie tot vijf frames laten zien waarom Onbegrensd Werken efficiënt is. 

 

CX Logo.png

Wil jij ook kwalitatieve content? En resultaat behalen uit jouw marketing?

Genoeg over ons. We zijn vooral heel benieuwd naar jou en naar jouw doelstellingen. Goed plan? 
Laten we kennismaken. Want het begint bij een goed eerste contact. Bel 026-7999-66 of mail naar info@contentxperience.nl