Campagne Optimaliseer je netwerk

Bechtle is partner voor duurzame IT-architecturen en wilde Cisco Meraki in de markt zetten als optimale netwerkoplossing. ContentXperience bedacht hiervoor een campagne.

Klant

Cisco

Productie

Campagnemarketing

Video en animatie

Copywriting

Team

Marketing

bechtle-optima.jpg

De aanleiding

Netwerkbeheer is een uitdaging. Logisch dus dat de producten van Cisco Meraki een goede propositie vormen want die geven je een overzichtelijk dashboard. Om de voordelen daarvan uiteen te zetten en de toegevoegde waarde van Bechtle als Cisco partner was een campagne nodig.

De aanpak

ContentXperience voorzag Bechtle en Cisco van een complete website, content in de vorm van blogs, e-books en video's (motion graphic). Deze sloten aan bij alle fases van de buyer journey. Een uitleganimatie is gebruikt om voor het voetlicht te brengen wat de kracht van Bechtle is.

Het resultaat

De campagne zorgde ervoor dat er traffic werd gegenereerd. Alle pijnpunten van netwerkbeheer, de oplossingen en de voordelen van Meraki zijn onder de aandacht van de doelgroep gebracht.

 

CX Logo.png

Wil jij ook kwalitatieve content? En resultaat behalen uit jouw marketing?

Genoeg over ons. We zijn vooral heel benieuwd naar jou en naar jouw doelstellingen. Goed plan? 
Laten we kennismaken. Want het begint bij een goed eerste contact. Bel 026-7999-66 of mail naar info@contentxperience.nl