Motion graphic EPLAN Experience

EPLAN Software & Service ontwikkelt engineeringsoftware. De motion graphic laat acht bouwstenen zien die helpen om engineeringsprocessen te optimaliseren. 

Klant

Productie

Video en animatie

Copywriting

Graphic design

Team

Content

shutterstock_1022445838 (1).jpg

De opdracht

EPLAN Software & Service ontwikkelt engineeringssoftware en adviseert bedrijven hoe ze hun engineeringsprocessen kunnen optimaliseren. Klanten profiteren van verhoogde efficiency door standaardisering, automatisering en integratie. Bij ‘medium adopters’ zijn die voordelen echter onvoldoende onbekend. ContentXperience werd gevraagd om voor deze doelgroep een campagne te ontwikkelen.

De motion graphic

Een belangrijk onderdeel van de campagne is een motion graphic. Daarin komen acht gebieden of bouwstenen aan de orde, waarop de doelgroep hun EPLAN-software beter kan benutten.

Het resultaat

Een video die een complex onderwerp eenvoudig uitlegt en die ook als zelfstandige vorm van content is te gebruiken. Een vorm van snackable content, de uitleg duurt nog geen twee minuten.

 

CX Logo.png

Wil jij ook kwalitatieve content? En resultaat behalen uit jouw marketing?

Genoeg over ons. We zijn vooral heel benieuwd naar jou en naar jouw doelstellingen. Goed plan? 
Laten we kennismaken. Want het begint bij een goed eerste contact. Bel 026-7999-66 of mail naar info@contentxperience.nl