SAP HANA-campagne

Solid Team for IT is een samenwerking tussen Fujitsu, SUSE en NetApp, gericht op SAP HANA. ContentXperience verzorgde campagnemanagement, contentcreatie en onlinemarketing.

Klant

Productie

Campagnemarketing

Conceptontwikkeling

Contentplan

Websites

Team

Marketing

Fujitsu-div.jpeg

De opdracht

Solid Team for IT is een samenwerking tussen drie gerenommeerde partijen: Fujitsu, SUSE en NetApp. Met een campagne gericht op de Belgische markt bieden ze een oplossing aan voor SAP HANA. 

De campagne

ContentXperience ontwikkelde een campagnesite waarin elementen van de huisstijl van alle drie leveranciers in het design terugkomen. Vanwege de Belgische doelgroep is de site zowel in de Nederlandse als de Franse taal ontwikkeld. Ook zijn er verschillende e-books en blogs geschreven waarin de relatief complexe oplossing die SAP HANA is wordt uitgelegd.

Het resultaat

Doordat ContentXperience ook de online marketing verzorgt, is Solid Team for IT verzekerd van grote zichtbaarheid. Hiervoor is onder meer gebruik gemaakt van LinkedIn Sponsored Updates en Google Adwords. 

CX Logo.png

Wil jij ook kwalitatieve content? En resultaat behalen uit jouw marketing?

Genoeg over ons. We zijn vooral heel benieuwd naar jou en naar jouw doelstellingen. Goed plan? 
Laten we kennismaken. Want het begint bij een goed eerste contact. Bel 026-7999-66 of mail naar info@contentxperience.nl