Marketingcampagne voor Infradax

Infradax is een IT-lifecyclespecials die zijn toegevoegde waarde graag internationaal op de kaart wilde zetten.

Klant

Infradax

Productie

Campagnemarketing

Copywriting

Graphic design

Video en animatie

Team

Marketing

Content

mockup-linkedin-imac.png

Internationaal opvallen

Bij Infradax ligt de focus op circulaire IT-diensten. Het IT-bedrijf biedt service en hardware-oplossingen die klanten in staat stellen om kosten en risico's te beperken tijdens de complete IT-lifecycle. Een boodschap die Infradax internationaal wilde uitrollen. Daarvoor kwam Infradax bij ContentXperience terecht.

Effectieve marketingmiddelen

In nauwe samenwerking met de marketingafdeling van Infradax hebben we de effectieve marketingmiddelen ontwikkeld die passen bij de onlinestrategie van de organisatie. Met name de thema's IT-lifecycle en Dataprotectie zijn bij de doelgroep onder de aandacht gebracht om awareness te creëren en leads te genereren. We hebben vervolgens blogs, e-books, motiongraphics, campagnematerialen en landingpages ontwikkeld.

 

 

Het resultaat

Een team dat bestond uit een projectmanager, marketeer, designer en copywriter leverde in één week tijd een eerste versie op van drie blogs, twee videoscripts en het design van een landingpage. Het eindresultaat is onderdeel van succesvolle campagnes in het Nederlands, Engels en Frans. Bekijk de video's hieronder: 

 

 

CX Logo.png

Wil jij ook kwalitatieve content? En resultaat behalen uit jouw marketing?

Genoeg over ons. We zijn vooral heel benieuwd naar jou en naar jouw doelstellingen. Goed plan? 
Laten we kennismaken. Want het begint bij een goed eerste contact. Bel 026-7999-66 of mail naar info@contentxperience.nl