Simac: Power cloud-campagne

Simac en IBM stellen samen een cloudomgeving beschikbaar voor bedrijfskritische, zware applicaties: de Power Cloud. Om daar bekendheid aan te geven ontwikkelde ContentXperience met Simac een strategische marketingcampagne.

Klant

IBM

Productie

Campagnemarketing

Conceptontwikkeling

Team

Content

simac-power.jpg

De aanleiding

Simac levert diensten en oplossingen op het gebied van information technology binnen verschillende branches. Samen met IBM stelt Simac Power Systems beschikbaar in de cloud, waar bedrijven belangrijke, zware applicaties onder kunnen brengen. Denk aan SRP of ERP-software. Deze omgeving noemen we de Simac Power Cloud. Om deze cloud onder de aandacht te brengen ontwikkelden Simac en ContentXperience een marketingcampagne.

De aanpak

Om te beginnen zijn er landingspagina's gemaakt in het Hubspot marketing-automation systeem. Daarna zijn er verschillende contentstukken over de Power Cloud ontwikkeld, zoals een e-book, twee infographics en verschillende blogs. Direct mailing was ook onderdeel van de strategie.

Jumbo reference case

ContentXperience maakte ook een referentievideo voor Simac, met Jumbo als tevreden klant. In deze video vertelt een woordvoerder waarom de supermarktketen voor de Simac Power Cloud koos. Bekijk de video hieronder.

 

CX Logo.png

Wil jij ook kwalitatieve content? En resultaat behalen uit jouw marketing?

Genoeg over ons. We zijn vooral heel benieuwd naar jou en naar jouw doelstellingen. Goed plan? 
Laten we kennismaken. Want het begint bij een goed eerste contact. Bel 026-7999-66 of mail naar info@contentxperience.nl