Cegeka: Security-campagne

Bescherming van data is een hot item. Organisaties staan voor grote uitdagingen op dit gebied die Cegeka kan helpen overwinnen. ContentXperience ontwikkelde content om de doelgroep hierover te informeren.

Klant

Cegeka

Productie

Copywriting

Video en animatie

Team

Content

Marketing

Cegeka webbanners.jpg

Eén van vier campagnes

De security-campagne is één van vier campagnes die ContentXperience ontwikkelde voor Cegeka. In dit geval staat Managed EDR centraal. Deze afkorting staat voor Endpoint Detection and Response. De campagne brengt nut en noodzaak van deze oplossing over het voetlicht.

De insteek

Het uitgangspunt van deze campagne is dat digitale transformatie organisaties veel efficiëntie oplevert en helpt om een betere klantervaring te bieden. Ook biedt het kansen om nieuwe producten en diensten te leveren en nieuwe markten open te breken. Maar digitalisering maakt bedrijven ook kwetsbaar voor cyberaanvallen.

De vraag is of organisaties hun beveiligingscontroles op het juiste niveau hebben ingesteld.

 

Blogs en solutionsheet

Rondom dit onderwerp hebben we een campagne opgezet met in de basis drie blogs en een solutionsheet. Een webinar en een tweedelige video rondom de grootste uitdagingen op het gebied van security completeren de content.

CX Logo.png

Wil jij ook kwalitatieve content? En resultaat behalen uit jouw marketing?

Genoeg over ons. We zijn vooral heel benieuwd naar jou en naar jouw doelstellingen. Goed plan? 
Laten we kennismaken. Want het begint bij een goed eerste contact. Bel 026-7999-66 of mail naar info@contentxperience.nl