Uitleganimaties voor Cisco Global

Hoe leg je de wereld uit dat jij de oplossing in huis hebt voor IT-beheerders die gestrest zijn omdat hun netwerk te ingewikkeld is geworden? Met een one-minute animatie natuurlijk.

Klant

Cisco

Productie

Video en animatie

Copywriting

Graphic design

Team

Marketing

shutterstock_464297066.jpg

De opdracht

Cisco Amerika wilde graag laten zien dat de netwerksoftware de stress uit elk netwerk haalt. ContentXperience werd ingeschakeld om dit op een creatieve manier aan de wereld te vertellen.

Diverse disciplines

Bijzonder aan dit project is dat er veel verschillende disciplines bij betrokken zijn. De copywriters van ContentXperience hadden bijvoorbeeld zowel conceptuele als inhoudelijke inbreng. Onze designers werden betrokken voor creatieve ingrediënten. Deze gezamenlijke aanpak met onze animatiespecialisten bleek sterk genoeg om het hoogste brandingteam van Ciso Global te overtuigen.

 

Het resultaat

Een animatie laat in één minuut zien dat je als IT'er weer ontspant van een warm bad, een boswandeling of een avondje Netflixen. En dat de netwerksoftware van Cisco de rest doet. 

 

In een andere animatie wordt de vergelijking getrokken met een kameleon. Dit dier heeft ogen die kunnen draaien in een zichthoek van 360 graden. Zodoende ziet het gevaar lang van tevoren aankomen. De boodschap: Cisco software geeft je compleet zicht waardoor je cyberaanvallen in de kiem smoort.

 

Twee prikkelende video's die de aandacht van de kijker trekken en vasthouden. Bekijk ze hieronder

 

CX Logo.png

Wil jij ook kwalitatieve content? En resultaat behalen uit jouw marketing?

Genoeg over ons. We zijn vooral heel benieuwd naar jou en naar jouw doelstellingen. Goed plan? 
Laten we kennismaken. Want het begint bij een goed eerste contact. Bel 026-7999-66 of mail naar info@contentxperience.nl