Video: NaaS, The Great Mission

Met een interactieve video vestigt Axians op geheel eigen wijze de aandacht op een nieuwe dienst: Network as a Service. Desnoods verkrijgbaar op Mars.

Klant

Axians

Productie

Video en animatie

Team

Branding

Marketing

axians-naam.jpg

Bandersnatch

Wat is de eerste levensbehoefte op Mars? Zuurstof? Nee man, internet! Axians zorgt dat het er komt! ContentXperiene maakte een interactieve video naar voorbeeld van Bandersnatch op Netflix waarmee Axians opvalt.

Onderscheidende campagne

Axians wilde een onderscheidende campagne om zichtbaar te zijn met een nieuwe dienst: Network as a Service. Dat is gelukt dankzij een video waarin de kijker steeds het verloop van het verhaal bepaalt door te kiezen tussen twee opties. Bijvoorbeeld: ga ik zelf netwerkkabels leggen, of laat ik dat doen?

 

De video brengt met veel humor waar NaaS voor zorgt:

  • Geen omkijken naar aanleg en beheer en altijd beschikken over de nieuwste apparatuur
  • Een netwerk voor een vast bedrag per maand.

 

 

Goed opgepikt

In de uitwerking komt het verschil tussen ‘alles zelf doen’ of ‘alles aan Axians overlaten’ duidelijk over. De video past in de eigen, ludieke stijl van Axians. Zo speelt een astronaut de hoofdrol. Op de bijbehorende webpagina is de naam NaaS bij wijze van knipooog verwerkt in een NASA-achtig logo. De video is op social media goed opgepikt en ruim zes keer beter bekeken dan eerdere video's. Bekijk het resultaat hier:

 

CX Logo.png

Wil jij ook kwalitatieve content? En resultaat behalen uit jouw marketing?

Genoeg over ons. We zijn vooral heel benieuwd naar jou en naar jouw doelstellingen. Goed plan? 
Laten we kennismaken. Want het begint bij een goed eerste contact. Bel 026-7999-66 of mail naar info@contentxperience.nl