Visual Inspection-campagne

Digitale inspecteurs werken sneller en accurater dan mensen. Voor TD Synnex ontwikkelde ContentXperience een campagne om organisaties kennis te laten maken met dit door AI-aangedreven fenomeen.

Klant

TD SYNNEX

Opgeleverd

Copywriting

Graphic design

Video en animatie

Team

Content

Marketing

Web en Tech

td-synnex-mockup-div.jpg

Power of AI

Met TD Synnex heeft ContentXperience een lang lopende samenwerking. We hebben meerdere succesvolle campagnes gecreëerd en een platform gecreëerd dat inmiddels de grootste kennisbank van Nederland is als het gaat om AI. Dit platform is te vinden onder www.thepowerofai.nl. De visual inspection campagne is een nieuw hoofdstuk.

Digitale inspecteurs

Visual inspection kun je zien als een digitale inspecteur. Maar dan wel een die sneller en accurater werkt dan mensen en die bovendien onvermoeibaar is en ongelimiteerd beschikbaar. Visual Inspection maakt het leven van mensen gemakkelijk op allerlei manieren. Zo kan de oplossing bijvoorbeeld razendsnel bermen langs het spoor controleren op erosie of gevaarlijk overhangend groen. Ook kan visual inspection de kwaliteit van het wegdek controleren, of van alle straatmeubilair. Een kapotte straatlantaar valt meteen op. 

Het resultaat

Voor de visual inspection-campagne hebben we een blog, een infographic, een reference case en een uitleganimatie gemaakt. Al die content helpt om meer mensen kennis te laten maken met de kracht van deze door AI aangedreven digitale inspecteur.  

CX Logo.png

Wil jij ook kwalitatieve content? En resultaat behalen uit jouw marketing?

Genoeg over ons. We zijn vooral heel benieuwd naar jou en naar jouw doelstellingen. Goed plan? 
Laten we kennismaken. Want het begint bij een goed eerste contact. Bel 026-7999-66 of mail naar info@contentxperience.nl